Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Voor inwoners
Op deze website vind je allerlei aanbod op het gebied van welzijn, kunst, cultuur, sport en beweging.

Via 'bekijk alle activiteiten' bovenaan de pagina of de buttons zie je wat er allemaal te doen is in de gemeente Duiven en Westervoort. Je kunt direct zoeken op project, doelgroep/leeftijd, soort activiteit, woonplaats, datum, maand, dag en/of dagdeel.

Zie je er een leuke activiteit tussen staan en valt die onder Sjors Sportief of Creatief? Schrijf je dan snel in! Bij veel andere activiteiten is inschrijven niet nodig en kun je gewoon komen. Het staat er altijd bij wat nodig is.

Sjors Sportief en Creatief: het overzicht van culturele en sportieve activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Als je hier op klikt, zijn die vinkjes al aangezet.
Ontmoeten, cultuur & welzijn: het overzicht met de filter naar activiteiten rondom ontmoeten, culturele, welzijns- en ondersteuningsactiviteiten. Ontmoeten en beleven staat vaak centraal.
Vind op de kaart: het overzicht van alle aanbieders, ook die geen (extra) activiteiten aanbieden, maar zeker wel actief zijn in de gemeenten Duiven en Westervoort.
We helpen elkaar: je wordt hier doorgelinkt naar de website www.vc-duivenwestervoort.nl voor als je vrijwilligerswerk zoekt of aan wilt bieden.
Contact: heb je een vraag over deze website? Dan kun je het contactformulier invullen en/of contact opnemen met de gemeente.
Lokaal Sportakkoord: partijen uit de sport, zorg, het onderwijs, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente lokaal af hoe zij met elkaar sport- en beweegambities kunnen bereiken. Onder deze knop is daar alles over te vinden.

Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor mensen met een beperking. Aan aanbieders wordt gevraagd bij hun activiteit duidelijk aan te geven als ze (ook) toegankelijk voor specifieke doelgroepen zijn. Dit komt dan in de informatie van de activiteit te staan.

Staat de voor jou juiste activiteit er niet bij? Misschien kan Uniek Sporten je helpen.

Voor aanbieders
Organiseer jij zelf een leuke sportieve, creatieve of ontmoetingsactiviteit? Plaats dan je aanbod op deze website. Om dit te doen, moet je je via het menu, registreren als aanbieder. Daarna kun je activiteiten aanmelden. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via het contactformulier.

Over ons
Doe mee in Duiven & Westervoort is een initiatief van de gemeente Duiven en Westervoort, de cultuurcoach, de combinatiefunctionaris sport en bewegen en Santé Partners.
Met deze website willen de gemeente Duiven en Westervoort jong en oud stimuleren om actief en creatief aan de slag te gaan en elkaar op een makkelijke manier te laten ontmoeten. Door het lokale aanbod bij elkaar te brengen via www.DoeMeeInDuiven.nl en www.DoeMeeInWestervoort.nl is het voor inwoners, vrijwilligers en professionals makkelijk en overzichterlijk te vinden. Ook worden sportorganisaties, verenigingen, wijkraden en andere initiatieven beter zichtbaar.

De website is ontwikkeld door Cultuur- en Sportstimulering Nederland. In onze gemeente ook wel bekend van Sjors Sportief, Sjors Creatief en Max Vitaal. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor hun eigen aanbod. De gemeente Duiven en Westervoort zijn eindverantwoordelijk voor de inhoud van de website.