Hoofdcontent

Hoe werkt het?

Op deze website vind je allerlei activiteiten op het gebied van welzijn, kunst, cultuur, sport en beweging.

Via de button 'alle activiteiten' zie je wat er allemaal te doen is in de gemeenten Duiven en Westervoort. Je kunt direct filteren op project, doelgroep/leeftijd, soort activiteit, woonplaats, datum, maand, dag en/of dagdeel.

Zie je er een leuke activiteit tussen staan en valt die onder Sjors Sportief of Creatief of Max Vitaal? Schrijf je dan snel in! Bij veel andere activiteiten is inschrijven niet nodig en kun je gewoon komen. Het staat er altijd bij wat nodig is.

 

Sjors Sportief en Creatief: het overzicht van culturele en sportieve activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Als je hier op klikt, zijn die vinkjes al gezet.

Alle activiteiten: je ziet nu alle activiteiten van de gemeenten Duiven en Westervoort. Je kunt links in het menu aanvinken wat je belangrijk vindt. Bij doelgroep kun je aangeven voor welke leeftijd je iets zoekt. Of weet je al wat je wilt? Dan kun je ook een soort activiteit aanvinken. Zo kan je met de zoekfilters tot passende activiteiten komen.

We helpen elkaar: je wordt hier doorgelinkt naar de website www.geldersehanden.nl/duivenwestervoort voor als je vrijwilligerswerk zoekt of aan wilt bieden.

Sociaal: het overzicht met de filter naar activiteiten rondom ontmoeten, culturele-, welzijns- en ondersteuningsactiviteiten. Ontmoeten en beleven staat vaak centraal.

Vind op de kaart: het overzicht van alle aanbieders, ook die geen (extra) activiteiten aanbieden, maar zeker wel actief zijn in de gemeenten Duiven en Westervoort.

Contact: Heb je een vraag over deze website of heb je hulp nodig? Via o.a. deze button kun je contact opnemen.

 

Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor mensen met een beperking. Aan aanbieders wordt gevraagd bij hun activiteit duidelijk aan te geven als ze (ook) toegankelijk voor specifieke doelgroepen zijn. Dit komt dan in de informatie van de activiteit te staan.

Staat de voor jou juiste activiteit er niet bij? Misschien kan Uniek Sporten je helpen.

 

Organiseer jij zelf een leuke sportieve, creatieve of ontmoetingsactiviteit? Plaats dan je aanbod op deze website. Om dit te doen, moet je je, via het menu, registreren als aanbieder. Daarna kun je activiteiten aanmelden. Kom je er niet uit? Laat het ons weten via het contactformulier.

 

Over ons

Doe mee in Duiven & Westervoort is een initiatief van de gemeenten Duiven en Westervoort, de cultuurcoach, de combinatiefunctionaris sport en bewegen en Mikado o.v. Santé Partners.

Met deze website willen de gemeenten Duiven en Westervoort jong en oud bewegen om actief en creatief aan de slag te gaan en inwoners elkaar laagdrempelig te kunnen laten ontmoeten. Door het lokale aanbod aan activiteiten bij elkaar te brengen via www.DoeMeeInDuiven.nl en www.DoeMeeInWestervoort.nl, is het voor professionals, vrijwilligers en voor inwoners makkelijker en overzichterlijker te vinden. Ook worden sportorganisaties, verenigingen, wijkraden, maar ook losse clubjes zichtbaarder.

 

De website is ontwikkeld door Cultuur- en Sportstimulering Nederland, in onze gemeente ook wel bekend van Sjors Sportief, Sjors Creatief en Max Vitaal. De aanbieders zijn verantwoordelijk voor hun eigen aanbod. De gemeenten Duiven en Westervoort zijn eindverantwoordelijk voor de inhoud van de website.